Alpha-Pack-Bins

Verdichten van droog afval direct op de plaats waar het ontstaat. Onder andere geschikt voor papier, karton, piepschuim, plastic en vele andere soorten materiaal.

APB606

Alpha-Pack-Bin 606

Bijzonder kenmerk van de BERGMANN afvalperscontainers zijn de perscilinders, die lineair in de container geplaatst zijn. Er worden zo zeer hoge verdichtingsresultaten behaald. De container kan continu door de grote en makkelijk vulbare vulopeningen worden beladen, ook tijdens het persproces in de container.

Meer info
APB607

Alpha-Pack-Bin 607

Bijzonder kenmerk van de BERGMANN afvalperscontainers zijn de perscilinders, die lineair in de container geplaatst zijn. Er worden zo zeer hoge verdichtingsresultaten behaald. De container kan continu door de grote en makkelijk vulbare vulopeningen worden beladen, ook tijdens het persproces in de container

Meer info
apb616

Alpha-Pack-Bin 616

De afvalperscontainer type APB 616 is een mobiele perscontainer die met behulp van afrol- en afglijdvoertuigen getransporteerd kan worden. Het Bergmann-verdichtingsprincipe verdicht karton en recyclebare materialen op efficiënte wijze. Dankzij de lineaire plaatsing van de hydraulische cilinders worden hierbij maximale verdichtingsresultaten bereikt.

Meer info