Voor ons, is elk project en elke klant, uniek.

Bergmann, als fabrikant met de meeste ervaring van de hele markt en bezitter van vele baanbrekende uitvindingen en patenten, is bekend om zijn zelf ontwikkelde, hoogwaardige en in de concurrentiestrijd toonaangevende producten.

Zo heeft de onderneming een internationaal erkende naam gevestigd. Alle Bergmann-producten zijn compleet “Made in Germany”. Het succes toont aan dat deze filosofie nog altijd een erkend kwaliteitskenmerk is.

Profiteer ook van onze service!

Profiteer van onze snelle service, goed opgeleide servicemonteurs, grote voorraad reserveonderdelen en betrouwbare klantenservice.
Let’s compact together and contact us!

Efficiëntie

Alle machines hebben gemeenschappelijk, dat ze continu zonder pauzes gevuld kunnen worden en makkelijk geleegd. Ze bereiken zeer hoge verdichtingsresultaten bij minimaal onderhoud.

Intensieve en consequente materiaal- en fabricagecontroles, alsmede de controle van de aggregaten op hun continue vermogen, garanderen de hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid van Bergmann–machines.

Het technische ontwerp is gericht op efficiëntie. Afmetingen en gewichten zijn zo ontworpen, dat optimale prestaties in een zeer kleine ruimte mogelijk zijn.

Ook na de aanschaf van onze producten laten we u niet alleen staan: onze klanten kunnen wereldwijd beschikken over goed opgeleide serviceteams met jarenlange praktische ervaring binnen het eigen verkoop- en servicenetwerk.

“Made in Germany” is ook tegenwoordig nog een kwaliteitskenmerk. Met name bij Bergmann-producten. Wat u ook voor afval- of vuilproblemen hebt: in onze producten zit ”knowhow” van meer dan 4 decennia aan ervaring.