Perscontainers type MPB

Verdichten van nat afval door middel van een efficiente perscontainer voorzien van een zelfreinigend perspendelsysteem, uitermate geschikt voor alle natte afvalstromen. Alle MPB’s kunnen geleverd worden met of zonder een hefkantelsysteem voor alle type rolcontainers.

mpb_405

perscontainer type MPB 405

De perscontainer type MPB 405 is een compacte perscontainer voor natte afvalstromen. Dankzij zijn zelfreinigend perspendelsysteem is de MPB 405 onderhoudsvriendelijk. De machine is geschikt voor een portaal opname systeem, is duurzaam en heeft een uitermate lage geluidsemissie tijdens werking.

Meer info
mpb_405 copy

Perscontainer type MPB 906

De perscontainer type MPB 906 is een krachtige perscontainer voor natte afvalstromen. Dankzij zijn zelfreinigende perspendelsysteem is de MPB 906 onderhoudsvriendelijk. Deze machine is voorzien van een hydraulische dubbelpomp, met efficiente afvalverwerking als resultaat.

Meer info

perscontainer type MPB 907

De perscontainer type MPB 907 is een eenvoudige perscontainer voor natte afvalstromen. Dankzij zijn zelfreinigende perspendelsysteem is deze machine onderhoudsvriendelijk.

Meer info